Bemutatkozás | Niko Luxury - Muscle & Skin Revital

Szijártó Nikolett masszőr vagyok, 8 éve foglalkozom professzionális masszázsterápiával, kezeléseim az anatómiára, a test működésére és alapvető reflexire épülnek.

Ez alatt az időszak alatt több 100 vendéget kezeltem, akik között egyaránt megtalálhatók fizikai és irodai munkát végzők, vállalkozók, cégvezetők, színészek, zenészek, élsportolók és olimpikonok. Közös bennük, hogy életvitelük erőltetett testi és szellemi igénybevételt követel meg tőlük (az emberi test szempontjából napi 8 óra monitor előtti görnyedés is erőltetett igénybevételnek minősül!), ezért tudatosan tesznek azért, hogy testüket és szellemüket frissen tartsák.

Tekintettel arra, hogy kezeléseim a vendég fejlődését célozzák, én is folyamatosan képzem magam és bővítem az eszköztáramat annak érdekében, hogy vendégeim mindig naprakész és hatékony segítséget kaphassanak tőlem. A masszázsterapeutaként szerzett képesítéseim mellett, kozmetikusi képesítéssel is rendelkezem. Ez igazából az első alkalomnál fontos, ugyanis a bőr elváltozásai, illetve az elemi elváltozások meghatározhatnak 1-1 kezelést. Legtöbbször tőlem tudják meg a vendégek, hogy van rajtuk valamilyen elváltozás. Miden az alapos állapotfelméréssel kezdődik, ezzel kezdjük meg a közös munkát.

masszőr hivatástudat

Szijártó Nikolett

Miért válasszam a Niko Luxury masszázst?

Ha a túlterhelt életviteled mellett nem érzed jól magad a bőrödben, pedig már az egészséges táplálkozást és a rendszeres testmozgást is „kipipáltad”, akkor figyelmedbe ajánlom a nyugati kultúrában is egyre inkább felértékelődő masszázsterápiát.

A masszázs képes ugyanis egyedül arra, hogy a nem megfelelő életvitelből fakadó, hosszú évek alatt kialakuló testi elváltozásokat, letapadásokat, krónikus gyulladásokat érdemben kezelje, hozzásegítve téged ahhoz, hogy a szervezeted megtalálja a szükséges egyensúlyát, amire alapozva már az egyéb életvitelt javító tevékenységek pozitív hatásai is elérhetővé válnak számodra.

Tekintettel arra, hogy minden ember különbözik egymástól, hiszem, hogy kizárólag az egyénre szabott masszázsterápiák lehetnek eredményesek, ezért a kezeléseim állapotfelméréssel indulnak, ami során a közösen határozzuk meg a kezelés fókuszterületeit. Ezt követően a kívánt javulást leginkább szolgáló masszázstechnikák és rehabilitációs eljárások ötvözésével határozom meg azt a terápiát, ami a leghatékonyabb állapotjavulást biztosítja a számodra.

Mit kínál a Niko Luxury masszázs

  • Egyénre szabott terápia
  • Állapotelemzés és tanácsadás
  • Professzionális masszázseszközök
  • A kikapcsolódást, meditatív állapotot segítő nyugodt környezet
  • Kölcsönös tiszteleten alapuló együttműködés
  • Utókövetés