Milyen egy jól képzett masszőr?

masszőr munkában, anatómiai relax masszázs

masszőr

A JÓ MASSZŐR FIGYELMES

A jó masszőr vigyáz Rád, de nemcsak a testedre, hanem a lelkedre is. Észre kell vennie, hogy milyen hangulatban érkezel hozzá masszázsra.

MAXIMALISTA

Professzionális szinten képes alkalmazni az elsajátított fogásokat.  Ezen kívül fontos, hogy folyamatosan fejlessze a szakmai ismereteit és tisztában legyen az anatómiával.

KOMMUNIKATÍV

Kiváló kommunikációs képességekkel kell rendelkeznie: kollégáival és vendégeivel egyaránt szót kell értenie mindig a megfelelő stílusban.

EMPATIKUS

A masszőr empatikus és rendkívül türelmes, a vendégek olykor feszültek, ingerültek és türelmetlenek. Ezért igyekszik segíteni problémáikon: már azzal is, ha csak meghallgatja a panaszokat, a masszázs mellett sok esetben az is kellően jótékony hatású, nem ítélkezünk, és vendégünk feltárhatja előttünk élete nehézségeit.

VIDÁM

Mindig jókedvűnek, gondtalannak, fáradhatatlannak kell lennie.  A jó masszőr a helyiségen kívül leteszi a problémáit és semmit nem visz be hozzád. A mosoly, a kedvesség kötelező. Aki erre nem képes, az ne menjen masszőrnek.

ÖSSZEGEZVE

A jó terapeuta megérti a problémádat, próbál segíteni nemcsak testileg, de lelkileg is számíthatsz rá. Meghallgat, beszélget  veled, de azt is észreveszi, ha inkább a csendben relaxálnál a masszázs alatt. Ápolt mind külsőleg, mind belsőleg. Mosolyog  mikor meglát, és örömmel végzi a munkáját. Az anatómiai kérdéseidet meg tudja válaszolni számodra érthetően, soha nem esik neked, mindig érdeklődik az állapotodról és annak megfelelően állítja össze az aznapi kezelést.  Csak a vendég kényelme és elégedettsége a legfontosabb számára.

Ha a fent említett szempontok számodra is fontosak, akkor keress bizalommal.
Várlak szeretettel.

Foglalj időpontot Online!

Masszázs időpontfoglalás

Kövess az Instagramon!

Niko Luxury Instagram oldal