Segíteni másokon a masszázson keresztül

Segíts te is, mert segíteni jó! A kezdet gyerekkoromig nyúlik vissza. Nagy szeretetben éltünk, de sokat kellett nélkülöznünk, ezért megesett, hogy a cipősdoboz kampánynak köszönhetően került a karácsonyfa alá ajándék. Nem szégyellem, hiszen minden másunk megvolt: összetartás, szeretet, rengeteget foglalkoztak velünk a szüleim, hogy jó emberek legyünk és helyén legyen a szívünk!

Segítséget elfogadni soha nem szégyen! Emlékszem az első cipősdoboz ajándékaimra, annyira boldog voltam. Volt benne barbi, rengeteg édesség és pár kedves sor. Már akkor felfigyeltem az adakozás fontosságára így már idejekorán elhatározásra jutottam, hogy ha nagy leszek, segíteni fogom azokat akiknek kevesebb van..ezért már fiatal  koromban is sokat önkénteskedtem családi- és gyereknapokon.

Majd felnőttem, vállalkozó lettem, így lehetőségem volt tömegeket megmozdítani, összefogni a jó ügyért. Hiszen ha megtehetjük egyszerűen muszáj segítenünk. Évek alatt tudatosan hatalmas kapcsolati hálózatot tudtam kialakítani a masszázs vállalkozásomnak köszönhetően.

Ezért társdalami kötelességemnek érzem, hogy éljek ezzel a nem mindennapi lehetőséggel és ezt rászoruló emberek előnyére fordítsam. Éveken át próbáltam besegíteni mindenféle kampányokba, egyesületeknek, de soha nem lehettem ott az öröm pillanatában, ezért elkezdtem önállóan szervezkedni…

Így jött az ötlet, felbátorodtam 2019-ben először megcsináltam az első önálló gyűjtésemet.

Csoda történt. segíteni jó, mikuláscsomagok szijártó nikolett masszőr

Ici-picinek indult, de hatalmassá nőtte ki magát, ez adta meg a kellő löketet ahhoz, hogy komolyabban vegyem magam és a mindennapjaim részévé váljon mások megsegítése.

szijártó nikolett gyűjtés segíteni jó
segiteni pető ovi gyűjtés

 • AJÁNDÉK MASSZÁZS AZ EGÉSZSÉGÜGY LEGNAGYOBB HŐSEINEK!

  ajándék masszázs egészségügyi dolgozóknak szijártó nikolettFelhívás! Nehéz ma olyan egészségügyi dolgozót találni, aki ne vett volna részt a covid járvány közdelmeiben valamilyen formában. Ez az ajándék masszázs felhívás most nekik szól! Még aktív a kampány, jelentkezz te is!

  2021. június

 • Ajándék csocsóasztal-Nyírbátori Éltes Mátyás Általános Iskola, Speciális Szakiskola

  csocsóasztal felajánlásVállalkozóként úgy gondolom, hogy példát kell mutatni és a kapcsolati forrásainkat felhasználva segíteni kell ott, ahol csak lehet 1 gyógypedagógiai intézményt sikerült megajándékozni a Játéksport.hu felajánlásából! Nyírbátori Éltes Mátyás Általános Iskola, Speciális Szakiskola kapott egy csocsóasztalt. A Csocsóasztal története itt olvasható el!

  2021. május

 • Ajándék léghokiasztal- Bárczi Gusztáv Gyógypedagógiai Kar

  léghokiasztal felajánlásSegíteni jó és hasznos dolog főleg amikor isbe vannak zárva az intézetek a járvány miatt, így jött, hogy a Játéksport .hu felajánlott egy léghoki asztalt egy gyógypedagógiai intézménynek, szerették volna, hogy a legjobb helyre kerüljön a méretes ajándék. A léghokiasztal története itt olvasható!

  2021. március

 • Segítsd idén karácsonykor az egészségmegőrző/szépészeti kisvállalkozások fennmaradását!

  segítsd a masszőrt a vállalkozót kampányÚtjára indítok egy karácsonyi kampányt, amelynek célja, hogy idén karácsonykor szeretteidnek és ismerőseidnek ajándékozz szépítő ajándékutalványt, ezzel is támogatva kedvenc rehabilitáló-szépítő szakembered vállalkozását! Csatlakozz te is a kampányhoz, támogasd Te is a szépészeti kisvállalkozásokat a járvány második hullámában!

  2020. november

 • ``SZÉPÍTSD A DOKIT``

  segíteni szijártó nikolett szépítsda dokit masszázsJáratom az agyam, hogy hogyan tudnék segíteni, mit tehetnék ebben a járványügyben, azokért az egészségügyi dolgozókért, akik értünk dolgoznak a nap 24 órájában.
  Ezért csatlakozom a kampányhoz, melynek lényege, hogy ha vége ennek az időszaknak akkor 6 egészségügyi dolgozót szeretnék megajándékozni egy 60 perces masszázzsal.

  2020. március 21.

 • Budaörsi Családsegítő mikuláscsomagok, babakonyha..

  baba konyha babánakAz utolsó 30 mikuláscsomagot, kiskonyhát és óriás szatyornyi ajándékot nem kórház, hanem a Budaörsi Családsegítő kapta, ahol HHH gyermekek karácsonyát ragyoghattuk be közvetett módon. A Géndiagnosztikai központnak kellett leszállítanunk a csomagokat és onnan kerültek át az egyesülethez.

  A képen egy ikeás babakonyha és újdonsült boldog tulajdonosa látható.

  2019. december 20.

 • Pető Ovi Karácsony és Jézuska projekt!

  petó ovi adomány seíteni jó jézuska projektSegítettünk. A karácsonyi gyűjtés kertein belül ismét visszatértünk a Pető Oviba, hiszen ajándékból sosem elég karácsonytájt. Személyesen osztottuk ki a kicsiknek az ajándékokat. Volt hatalmas meglepetés, rengeteg öröm, boldogság és még több csodaszép karácsonyi ajándék dal.

  Képek az ajándékosztásról ide kattintva érhetők el!

  2019. december 16.

 • XV. kerület Anya otthon- szálló, ajándék bölcső

  Felajbölcső anyaotthon segítek felajánlásánlottunk egy gyönyőrű bölcsőt a 15. kerületi anyaotthonnak.

  Nagyon örültek neki.

  2019. december 12.

 • Csocsóasztal felajánlás - Pető Intézet Konduktív Gyakorló Általános Iskolának

  „A Pető Intézet Konduktív Gyakorló Általános Iskolájában központi idegrendszeri, elsősorban mozgássérült gyerekek vannak, kb. 100-an. A tanulók fele napi bejáró, a többiek hetes bentlakók. Nagy örömükre fog szolgálni, ha a szabadidős tevékenységeikben a játésport.hu által felajánlott csocsóasztalon is játszhatnak!”

  Megkapták, de sajnos képet nem kaptunk róla.

  2019. december 10.

 • Karácsonyi gyűjtés, adományozás a Tűzoltó Utcai Gyermekklinikának

  tűzoltóutcai gyermekklinika mikuláscsomagok gyűjtés szijártó nikolettSegíteni jó. A karácsonyi gyűjtésünk keretein belül a Tűzoltó Utcai Gyermekklinika kis betegeit is sikerült meglepni. Itt került kiosztásra a legtöbb mikuláscsomag, ugyanis az egész kórházat megajándákoztuk, plusz az ambulanciára is lementünk.?

  Összesen 180 mikuláscsomag, 5 doboz játék: kifestők, színesceruzák, társasjátékok, kirakók, gyurmák.

  További képekért kattints ide!

  2019. december 6.

 • Karácsonyi gyűjtés az ORFI Gyermek Reumatológiai Osztályának

  mikulás orfi gyermekosztály szijártó nikolettSegíteni jó. Az ORFI Gyermek Reumatológiai Osztályát megleptük a Mikulással,

  aki hozott mikuláscsomagt és persze sok szép ajándékot a kórházban fekvő gyerekeknek.

  Igazi csoda nap volt! ORFI mikulás

  2019. december 6.

 • Mikuláscsomagok, adományozás Pető Óvoda

  80 cssegítek, pető ovisok várják a mikulástomag, 80 mosoly, 80 kisgyermek várta a Mikulást december 6-án.

  Ezért a Nikulás és csapata már jóval korábban arra járt, így segíthettünk a mikulásnak. Egy ikeás gyermekkonyhát is kapott aznap az ovi. Jelen nem lehettünk, de a képek kárpótolnak minket.

  a pető ovisok mikulás ünnepsége kattints ide!

  2019. december 2.

 • Hanna gyógyulása

  Segíteni mindig nagyon fontos, de legfőképp ha egy pici lány lesz beteg. Egy 2 éves lukémiás kislánynak szerveztem gyűjtéseket, illetve a felajánlóknak segítettem a vásárok, licitek lebonyolítását, az események szervezését, facebook oldal és grafikai anyagok menedzselése, kampányolása. (Azóta már túl van a kemoterápián, szépen gyógyul!) Kövesd te is nyomon Hanna gyógyulását!

  2019. november

 • Re-Formálók- Húsvéti édességgyűjtés HHH gyerekeknek

  édességgyűjtés rászoruló gyerekeknekSegíteni jó, húsvétra édességet, csokikat, gyűjtöttem halmozottan hátrányos helyzetű gyermekotthonoknak és egy óvodának a Re-Formálók Egyesület részére. Rengeteg édesség gyűlt össze! Hatalmas boldogság volt a gyerekeknek! Tudom, nehéz elképzelni milyen érzés mikor nincs étel az asztalon, mikor nincs csoki, nincs édesség, nincs desszert és az egész gyermekkor a lemondásokról és sóvárgásról szól, de tehetünk ellene! 5 óriás doboz jött össze.

  2019. április 16.

 • Üdvhadsereg Rákoscsabai gyülekezet szépségnapja

  segíteni jó üdvhadsereg önkéntesmunkaSegíteni jó! Önkénteskedtem masszőrként az Üdvhadsereg Rákoscsabai gyülekezet szépségnapján, fantasztikus élmény volt, a cél a visszailleszkedés segítése volt, hajléktalanná vált embereknek, továbbá akik nem tehetik meg, hogy eljárjanak szépítő kezelésekre azoknak is megadathasson 1-1 luxus kezelés egy kis #metime nap volt.

  Rég éreztem ekkora szeretetet és hálát. Adni jó.

  2019. március 30.

 • Illatos úti Eb telephez látogatás.

  segítek illatos úti ebtelepElőre gondolkodunk, hiszen ősszel szüksége lesz a telepnek mindenféle textíliákra, ezért a szalonban lecseréltem a teljes textil készletet, takarókat, törölközőket majd ipari mennyiségben több zsák tápszert is vittünk.

  2018. Június 17.

 • Masszőrt keresek! A legjobb masszőrök egy helyen facebook közösség

  masszőrt keresek csoport facebook szijártó nikolett adminSzakmai csoport Masszőröknek és vendégeknek.
  Ezt a csoportot azért hoztam létre, hogy a fájdalmas testi tünetekkel rendelkező vendégek megtalálják a tökéletes masszőrt!
  Szakmai közösséget építünk, hogy egyre jobban elfogadott legyen itthon a masszázs és hogy elismerjék a szakmát!

  2018. Február 27.

 • Re-Formálók egyesület Enni – Adok ételdobozok megismerése

  segíteni jó enni adok dobozokSegíts te is, követendő példa!

  Enni – Adok ételdobozokat helyeztek ki, Magyarország szerte. Azóta rendszeresen főzök hétvégente a 12. kerületi ételdobozba (Fürj utca) illetve nagyobb ünnepekkor dupla adag ételt készítek és viszünk belőle rászorulóknak, akik innen jutnak csak főtt ételhez. Vagy rendelést adok le valamelyik boltnak, amit kiszállítanak a 22.kerületi központi részlegükre minden szerdán. Ebből főznek a rászorulóknak.

  2018-2021

 • A Baptista Szeretetszolgálatnak gyűjtöttem - „Cipősdoboz” program

  segíteni jó gyűjtés masszőrHatalmas összefogás volt, mindenféle hasznos ajándékok, édességek, zokni, sapka, írószerek, játékokat gyűjtöttünk olyan szegény sorsú gyerekekne,k akikhez nem jut el a Jézuska.

  (Magam is innen indultam!) Akkor összesen 17 doboz jött össze, hatalmas boldogság volt. 🙂

  Bízom benne, hogy együtt ha összefogunk, akkor sok kisgyereknek tudunk még segíteni a jövőben!

  2016. december

Ha kedvet kapnál, kérlek segíts nekem, hogy örömet tudjunk okozni gyermekeknek.

A világ tele van fájdalommal, erőszakkal, negatív impulzusokkal és persze közömbösséggel!

Egyre kevesebb a jóság, az önzetlenség, de ez csak rajtunk múlik!

Adakozz te is és légy részese az emberi jóság körforgásának!