Jelentkezz be online, pár kattintással

Az időpontfoglaláshoz mindössze 4 egyszerű lépést kell tenned, amellyel már biztosítod is a helyed egy professzionális masszázsra! Telefonon is van lehetőség bejelentkezni a

06 70 426 4990-es számon várom a hívásod. Ez esetben a türelmedet kérem, ugyanis a nap végén tudom visszahívni a hívó feleket! Köszönöm.

  1. Elsőként válaszd ki az online naptárban azt a napot, és azt az időpontot, amelyiken jönni szeretnél.
  2. A megfelelő időpont kiválasztása után a neved, telefonszámod és az e-mail címed megadásával véglegesítheted a foglalásodat.
  3. Az online számla megérkezte után utald el a masszázs díját. Készen is vagyunk! A foglalásodat minden esetben e-mailben is visszaigazolom!
  4. Ha rövid időn belül nem érkezik meg a visszaigazoló üzenet, akkor azt kérlek jelezd nekem e-mailben, üzenetben. Köszönöm.

Remélem hamarosan talákozunk.

Várlak szeretettel!

Időpont lemondás

Ha közbejönne valami, kérlek időben szólj! Szolgáltatásom színvonalának megőrzése érdekében, lemondás esetén, aki 48 órán belül nem jelzi ezt nekem telefonon, vagy emailben és nem tud eljönni, annak kénytelen vagyok felszámolni a szolgáltatás árának 100%-át.

A foglalással egyben elfogadod a szalon házirendjét is. Tiszteljük egymás idejét és törekedjünk a korrektségre. Köszönöm a megértést!