A szalonvezetésnél eddig is a legfontosabb számomra a ti kényelmetek és biztonságotok volt, ugyanakkor a 4 hónappal előtti karantén időszaka engem is megerősített néhány dologban. A közös érdek azt diktálja, hogy legyen néhány egészségügyi változtatás a jövőben a masszázsszalon sikeres működése érdekében.

Sajnos a COVID19 (koronavírus) járványnak köszönhetően ismét életbelép, a Niko Luxury szalonegészségprotokoll! Bizonyára már ti is értesültetek róla a médiából, hogy ismét egy nehezebb időszak kezdődik a koronavírus 2. hulláma miatt.

Maximális védelm

Maximális védelem, használd bátran a kihelyett eszközöket, hiszen azért vannak kihelyezve.

 

 

Higyjétek el, nagy felelősség kontroll alatt tartani mindent és véletlenül sem szeretném, ha a vírus az én szalonomból indulna el, ezzel megfertőzve mindenkit, így a minimumra csökkenthetjük a megbetegedések terjedését, védve ezzel saját magunkat, egymást és a családunkat is.

Az új szabályok:

 •  Két vendég között 30 perc szünet van, amire azért van szükség, hogy maximálisan ki tudjam fertőtleníteni a helyiséget, lecserélhessem a textíliákat, kiszellőztessem a sazlont 2 vendég között és mindent le tudjak tisztítani a wc-től kezdve a zuhanyzón át, a kilincsekig. Később ez 30 percre fog állandósulni.
 • Ha kapcsolatba kerültél az elmúlt 2 hétben koronavírussal (COVID-19) fertőzött személlyel, vagy házi karanténban levő személlyel, akkor NEM látogathatod a szalont!

 

 • Ha az elmút 2 hétben jártál külföldön, akkor kérlek szépen ne jelentkezz be masszázsra!
 • Csak egészséges vendégeket tudok fogadni, ha már a felső légúti megbetegedés legapróbb tüneteit is érzékeled magadon, ami azt jelenti, hogy ízületi fájdalmaid vannak, köhögsz, folyik az orrod, rossz a közérzeted, fáj a fejed vagy hányás-gyomorrontás kínoz, kérlek ne látogasd a szalont amíg 100%-osan nem vagy egészséges! (Ha köhögsz, akkor nem vagy egészséges!) 
  Vigyázzunk egymásra, Niko Luxury szalonegészségprotokoll

  Szalonegészségprotokoll a koronvírus idejére. A maszk viselése és kézfertőtlenítés belépéskor kötelező

 • Az érkezés! Kérlek szépen ezután is érkezz pontosan az időpontodra, ne gyere 15-30 percel korábban, mert tudod, nincs váróm, továbbá így tudjuk minimalizálni a fizikai kontaktot. Az is rendkívül fontos, hogy ne zavarjuk meg az előtted lévő vendég nyugalmát csengetéssel, cserébe te is meg kapod ugyanezt a stresszmentes, pihentető nyugalmat és elkerülhetjük a fölösleges tolongást az ajtóban!
 • Az új rendszer keretein belül a vendégek nem találkoznak egymással! Ez nagyon fontos! Ez azt jelenti, hogy a kezelésed után nem tudsz itt maradni hosszasan beszélgetni, kérlek szépen ezt tartsd tiszteletben! Ne akkorj indulj el, amikor megérkezett a következő vendég! Senkinek nem kellemes egy szűk előtérben kerülegetni egymást, hiszen tudod milyen kicsi a hely.

 

 • Igyekszem olyan bejárást biztosítani, hogy neked semmit ne kelljen megéritened a szalonban, ezzel is biztosítva az egészségedet. A szalon több pontján, 5 helyen találsz kihelyezett kézfertőtlenítő- sprayt, gélt, törlőkendőt és persze anibakteriális kézmosókat is. (Inno-sept)

 

 • A kihelyezett kézfertőtlenítő használata mostantól minden belépéskor kötelező!! Ez azt jelenti, hogy amikor beléptél az ajtón, muszáj használni! Kérlek szépen tartsd tiszteletben, hogy próbálok vigyázni mindenkire!

 

 • Az elkövetkező időszakban, csak és kizárólag  akkor tudlak fogadni, ha MASZKBAN ÉRKEZEL!!!!
   Masszázs szalon egészségprotokollFontos tudnivalók a mostani higiéniai teendőkről.

  Szalonegészségprotokoll. Fontos tudnivalók, az együttműködés jegyében!

 

 • Kötelező hordani- viselni a maszkot, csak a kezelés kezdetekor lehet levenni vagy ha komfortosabb számodra akkor magadon is hagyhatod! Nem fogok felnőtt emberekkel azon küzdeni és harcolni, hogy miért kell, ha nem tudsz ennek eleget tenni a házi rendnek, akkor kérlek ne gyere hozzám.

 

 • Az állapotfelmérést muszáj elvégezni az első alkalommal, ami a masszázsidőbe beleszámít! Hiszen anélkül nem tudom felmérni a problémád nagyságát. Ezért ha sok a kórelőzmenyed, a panaszod, a tüneted vagy tanácsadást szeretnél akkor javaslom, hogy minimum 90 vagy 120 perces masszázst válassz.

 

 • Ha késve érkezel, sajnos nem tudok számodra több időt biztosítani tusoláshoz, vagy a teljes testmasszázshoz! Akkor a megmaradt időből, (csak) egy 30 perces hátmasszázst tudok kivitelezni.

 

 • Továbbá, ezentúl az őszi-téli influenza időszakban kötelező lesz maszkban érkezni!! Én is maszkban leszek. (Indoklás lentebb)

 

 • Ha betegnek érzed magad, orrfolyás, fejfájás, hasmenés, hőemelkedés, KÖHÖGÉS, akkor kérlek ne látogasd a szalont!

 

 • Ha beteg otthon az egész család, egyedül te maradtál talpon, akkor kérlek szépen NE gyere el masszíroztatni!

 

 • Ha gennyes, bakteriális, vírusos fertőző bőrbetegséged van, vagy ne talán antibiotikumot szedsz, akkor nem tudsz masszíroztatni! (Ez vonatkozik az árpára, és a kötőhártyagyulladásra is. )

 

 • Anyajegy, szemölcs, kétes kinézetű növedékek eltávolító műtéte után, 4 hétig nem tudlak fogadni.

 

 • Közvetlen sebészeti műtét után, pl.: szalag-, térd-, gerinc-, boka-, szépészeti műtétek után stb…minimum 4 hétig nem tudlak fogadni!

 

 • Kemoterápia, sugárkezelés alatt-után is, tilos járni masszázsra!

 

 • Lombik program alatt nem szabad masszíroztatni!
 • Szülés után minimum 1,5 hónap után tudsz jönni masszíroztatni.

 

 • Ha rendelkezel orvosi papírokkal az állapotodat illetően, akkor kérlek, minden papírt hozz magaddal legalább az első alkalommal.

 

 • Jelenleg készpénzzel és OTP szépkártyával tudsz fizetni, heteken belül a másik két bank szépkártyája is elérhető lesz, de lesz bankkártyás fizetésre is lehetőség.

 

 • A lejárt ajándékkártyákat/bérleteket, beleértve a karácsonykor vásárolt ajándékkartyákat már nem tudod felhasználni az év 9. hónapjában mivel minden kártya maximum 3 hónapig érvényes, kivétel nélkül!!!

 

 • Ha ajándékkártyával szeretnéd fizetni a masszázsodat, azt mindig jelezd előre megjegyzésben és tüntesd fel a kártya érvényességi idejét is, lejárt ajándékkártyás, lejárt bérletes foglalást nem áll módomban visszaigazolni!

 

 • Ha nincs lejárati dátum az ajándékkártyán  vagy a bérleten, akkor azt a kártyát nem tudom elfogadni ezzel is védem a Niko Luxury brand értékét!

❕Miért van erre szükség?

Szeretném megvédeni a vendégeimet és szeretném, ha elkerülne minket a koronavírus a továbbiakban is.  Tudod az utóbbi években rekord szinten voltam beteg, egy-egy betegség gyógyulási ideje akár 4-5 hétig is eltartott!

Mióta azonban maszkviselési kötelezettségünk van, nem voltam beteg, ez azért erősen elgondolkodtatott.

Hiszen nem nekem van a leggyengébb immunrendszerem a bolygón, csupán arról van szó, hogy sokan betegeskedve jártatok  az utóbbi években masszázsra hozzám. Beköhögted a szalont, náthásan trüszköltél, otthon megy a hasa a családnak, és te eljöttél…én pedig beteg lettem, hetekre, minden egyes alkalommal, majd nem értetted, hogy miért vagyok már megint beteg. Ezt szeretném megfékezni, hosszúzávon, csak így tudunk a dolgok elébe menni, közösen együtt, egymásra odafigyelve. Amikro tenem veszed fel a maszkot, engem és az utánad következő vendéget teszed ki a fertőzés kockzatának, ezt ugye te sem akarod!

Ezért kérlek titeket, hozzatok felelősségteljes döntést amikor időpontot foglaltok és csak makkegészséges állapotban gyertek hozzám, így vírus ideje alatt pedig kesztyűben és maszkban! Moss kezet mikor belépsz hozzám, vagy használd valamelyik fertőtlenítőt a kihelyezettek közül, van 5 féle. Ne a helyszínen kelljen haza küldenem valakit, annyira kellemetlen.
Vigyázzunk jobban egymásra ezentúl.
Én mindent megteszek értetek, kérlek ti is vigyázzatok rám!❤

Új hozzászólás

Your email address will not be published. Required fields are marked *

I accept the Privacy Policy