1 ajándék masszázs covidosztályon dolgozó egészségügyi dolgozóknak! 

Felhívás! Nehéz ma olyan egészségügyi dolgozót találni, aki ne vett volna részt a covid járvány közdelmeiben valamilyen formában. Ez az ajándék masszázs  felhívás most nekik szól!

Már az első hullám alatt is volt lehetőségem megmasszírozni, pár a frontvonalon küzdő egészségügyi dolgozót. Az akkori újdonsült vendégek arról számoltak be, hogy nagyon kimerültek, fájt minden porcikájuk. Az izmaik túl voltak terhelve, nem volt idejük legtöbbször enni sem, nem hogy aludni vagy sportolni, relaxálni meg végképp nem.

Hajas Laci találta ki a „szépítsd a doki” kampányt abban vettem részt masszőrként, hogy enyhíthessem a fájdalmaikat a járvány elleni küzdelemben részt vevőknek. Sok minden történt azóta, de egy valami nem változott, ugyanis a munkájuk folytatódott! ☝️❤️

?Találkozásunkat követően úgy éreztem, hogy itt nem szabad megállni, folytatni kell a felhívást. Masszírozással, törődéssel egy kis relax élménnyel segíteni, hogy kevesebb mozgásszervi fájdalmat kelljen elviselniük.

Ajándék masszázs eü dolgozóknak

?Ez egy teljesen ingyenes kezdeményezés arra vonatkozóan, hogy azon egészségügyi dolgozók, akik a kórházi frontvonalban állnak-álltak helyet nap mint nap, a covid idején és azután, akik segítették az orvosok munkáját mint pl:

  • nővérek,
  • ápolók,
  • mentősök
  • illetve más egyéb hasonló beosztású egészségügyi dolgozókhoz szólunk.

Akiknek a túlhajszolt mindennapos munka közepette nem jut idejük magukra vagy nem engedhetik meg maguknak az ilyesfajta pihenést.

 

❤️Szeretnénk ha a kiválasztottak nem csak egy masszázst, hanem egy pihentető élményt kapnának, ahol minden fókusz csak is rájuk terelődik és az ő igényeikre! ❤️

☝️Ezért most az elkövetkezendő hetekben 4 héten át, vasárnap/hétfő/keddi napokon napi 6 embert várunk sok-sok szeretettel egy AJÁNDÉK MASSZÁZSRA! Ha túljelentkezés lesz, akkor időszakosan fenttartjuk ezt a nagyszerű kezdeményezést!

Mielőtt jelentkeznél mindenképpen olvasd el, hogy mikor nem szabad masszíroztatni, Ide kattitva tudod elolvasni! Ha ez megtörtént, akkor ezután ahhoz, hogy részt vehess a „megmasszírozzuk az egészségügyi dolgozókat” kezdeményezésünkben nem kell mást tenned, mint jelentkezened az alábbi oldalak egyikén írásban:

Email: Niko@nikoluxury.hu vagy a  Niko Luxury instagram oldalán itt https://www.instagram.com/niko_luxury// vagy a Niko Luxury Facebook oldalán itt https://hu-hu.facebook.com/nikoluxury üzenetben!

Kérlek írd meg nekünk hogy:
  •  hol dolgozol, és milyen eü. területen, melyik kórházban dolgoztál covid osztályon és, mi a beosztásod? (MESZK tagság)
  • elérhetőséget mindenképp!
  • tárgy: ajándék masszázs egészségügyi dolgozóknak
  • leírhatod a történetedet is, nagyon szívesen elolvassuk!

ajándék masszázs a niko luxury szalonaban egészségügyi dolgozóknak

A masszázs helyszíne: Budapest 11.kerület Villányi út 72. 

A mi szalonunk így igyekszik megköszönni a folyamatos munkátokat!❤️?

( Ha van ismerősöd az egészségügyben, kérlek oszd meg ezt a weboldal linket, hogy hozzá is eljusson ez a lehetőség!)

Köszönjük, pihenjétek ki azt az egy évet nálunk! ?

Új hozzászólás

Your email address will not be published. Required fields are marked *

I accept the Privacy Policy