❔❓Gyakori kérdés a vendégeimtől, hogy

▫️miért lettem masszőr vagy, hogy ▫️mit szeretek benne,
▫️nem fárad el a kezed nagyon?

?Sokszor eszembe jut, így gondoltam most megosztom veletek. Úgy gondolom, hogy soha nem tudhatjuk előre, hová sodor az élet. Én sem gondoltam főiskolás koromban, hogy a masszázs világában fogok tudni kiteljesedni, de mikor megszereztem az első svédmasszőri oklevelemet, magába szippantott. Hihetetlen volt számomra, hogy a puszta kezeimmel, az érintés erejével képes voltam negatív állapotokat megszüntetni testszerte.
?Tudni akartam, hogy hogyan lehetséges mindez. Ez a tudás iránti vágy azóta sem csillapodott, így elmélyültem hosszútávon az anatómiában. Leírhatatlan érzés mikor egy leszakadt izom újra munkába áll, vagy amikor egy több hetes fájdalom végleg megszűnik, majd az ezt követő hála, az öröm, a nyugalom energiái amik jelen vannak. Az utolsó kerdésre pedig mindig az a válaszom, hogy gyakorlat teszi a mestert. Amikor tételeket dolgozok ki egy széken ülve 12 órán át, a monitort pillázva, az engem sokkal jobban elfáraszt. Összefoglalava, imádom a munkám.?

Miért lettem masszőr, a gyógyítás és az emberi szevezete csodája.

Nem fárad el a kezed a sok masszázstól? – Az emberi tesben az a csodálatos, hogy bármihez képes alkalmazkodni. A fizikai munkához is.

Mikor kell a masszőr?

Ha már érzékelsz magadon fájdalmas, visszatérő testi tüneteket, itt-ott néha már „érzed” akkor fordulj hozzám bizalommal.

Jelentkezz be hozzám, egy stressszoldó masszázsra és engedd, hogy segíthessek. Foglalj időpontot online és gyere el budapesti szalonomba!

⬇️
https://nikoluxury.hu/idopontfoglalas/

Új hozzászólás

Your email address will not be published. Required fields are marked *

I accept the Privacy Policy