Miért fontos a rendszeresség a masszázsban (is)? 

Az élet számos területén megjelenik, fontos: kezdve adott esetben az olyan alapvető dolgokkal mint a bioritmus vagy az étkezés, de ha az ember testi és szellemi fejlődését vesszük alapul, akkor is mindig egy kulcsszóra lyukadunk ki: RENDSZERESSÉG. Habár az ember hajlik arra, hogy egyszerű és gyors megoldások által által orvosolja a problémáját, vagy érjen el sikert, de a legtöbb helyzetben bebizonyosodik, hogy valós eredmények nem érhetők el egyszeri megoldásokkal.

 

Rendszeres masszázs 1

A masszázs sem különbözik az előzőektől. Akár csak egy edzés esetében, már egy futás vagy egy kondi is nagyban tudja segíteni az ember közérzetét, de hosszan tartó egészséges állapotot eléréséhez fontos, hogy az ember rendszeresen, legalább heti, maximum kétheti rendszerességgel részt vegyen egy masszázsterpián. Ezáltal érhető el, hogy a hosszú évek alatt összeszedett letapadaságok feloldódjanak, a sérülések okozta fájdalmak csillapíthatók és megszüntethetőek legyenek, az ember visszakapja rendes tartását, és a hétköznapokon is tartó egészségérzetét.

 

 

 

Rendszeres masszázs 2

Vásárolj egy Niko Luxury bérletet és figyeld meg, ahogy a szervezeted fokozatosan meghálálja alkalomról alkalomra a rendszeres karbantartást , legyen szó izomlázról, becsípődésről, vagy izommerevségről.

A bőröd és az  izomzatod egész életedben reprezentálni fog téged.

Vedd kezelésbe a tested és a lelked.

 

Törődj magaddal, rendszeres masszázzsal.

 

 

 

Új hozzászólás

Your email address will not be published. Required fields are marked *

I accept the Privacy Policy