Fájdalmas izomláz.

Gyakran érkeznek a vendégeim fájdalmas, túledzett állapotban és megkérnek hogy csak óvatosan, mert nagyon izomlázuk van és érzékeny a leedzett terület….

Mi is az az izomláz, mitől alakul ki és mit tehetünk azért, hogy gyorsabban elmúljon?

Izomláz fogalma :

Az izomláz nem más, mint mikroszkopikus szakadások az izomrostokban. A szakadás helyén gyulladás lép fel, ez okozza a tulajdonképpeni fájdalmat. Az izomrostok fizikai túlterhelése miatt következik be. A panaszok megszüntetésére olyan módszerek állnak rendelkezésre, melyek az izomzat vérkeringésének fokozásán alapulva elősegítik a regenerációt.

Pl. : Váltott hideg-meleg vizes fürdő , szaunázás, fűtő sportkrémek és persze a masszázs is.

 

Az izomláz...barát vagy ellenség masszázsnál? 1

Ok : A masszázs csökkenti a szervezet citokin termelését, amely kulcs szerepet játszik a gyulladás kialakulásában. A masszázs a mitokondriumot is stimulálta – azokat a sejten belüli apró erőműveket, amik a glükózt a sejtek működéséhez és javításához nélkülözhetetlen energiává alakítják.

Te melyiket választod, a gyógyszert vagy inkább egy sportmasszázst, ami a szervezet természetes felépülési folyamatát elősegíti, fejleszti???

 

A döntés a te kezedben van, ha nem tudod a választ keress bizalommal egy kis konzultációért :

telefonon(06 70 426 4990),

a facebook business oldalamon (Niko Luxury), vagy

instagram oldalamon (niko_luxury).

 

Bejelentkezni pedig az oldalon lehetséges továbbra is az online naptárra kattintva : http://www.nikoluxury.hu/idopontfoglalas

 

Szép napot mindenkinek,

Niko

Új hozzászólás

Your email address will not be published. Required fields are marked *

I accept the Privacy Policy