Lávaköves masszázs-ujjászületés a testnek és az elmének 1

A lávaköves masszázs az őszi, téli kezelések nagy kedvence

Az ősz beköszöntével lassacskán minden lelassul, ránk köszönnek a hűvösebb napok, újra bekuckózunk egy takaróval egy szuper könyvel és előkerülnek a legjobb filmek. Ismét kicsit befelé figyelünk, próbálunk lecsillapodni, és jut idő kezeltetni az eddig talán elhanyagolt derék és hátfájdalmainkat, erre a legjobb megoldás a lávaköves masszázs.

Egy nyugodt, meleg szoba, egy kényelmes puha masszázságy, nyugtató fények, lágy zongoraszó és 90 perc, ami csak a tiéd, csak rólad szól. Nem szólal meg a telefon, nem kell végre sietni, nem érkezik üzenet a teendők sokaságáról, nem hív a főnök, a család is kint marad, hiszen tudják, hogy ez te időd. Csend van, nyugalom. Csak elnyújtózol, lehunyod a szemed és kiengeded magadból a sok stresszt, feszültséget és végtelen hosszú teendők sokaságát.

 

Most vegyél egy nagy levegőt, képzeld el ezt a békét és engedd ki. Ugye milyen jó érzés?

Lávaköves masszázs-ujjászületés a testnek és az elmének 2

Az egyik kedven masszázstípusom a lávaköves masszázs, ezt szeretném most megismertetni veled. Személy szerint én azt szeretem benne, hogy minden benne van, amire szüksége van egy fáradt testnek és elmének. Ez alatt azt értem, hogy mindenféle masszázstípussal kombinálható, vagyis lehet, erős, lehet frissítő, lehet wellnesz, de a gyógyhatású masszázsokat és a sport-rehabilitációs masszázsokat is bátran kiegészíthetjük, a forró lávakövekkel.

Ugyanis ennek a masszázstípusnak a felépítése úgy néz ki, hogy 90 perces maga a kezelés, mindkét oldalon történik a masszázs (ez azt jelenti, hogy háton fekve és hason fekve is át leszel masszírozva, a talpadtól egészen az arcodig.) Először a közösen kiválasztott masszázstípussal átmasszírozlak, mondjuk egy közepes erősséggel majd a már előmelegített 42 fokos lávakövekkel lassan és óvatosan folytatom a masszázs. Ezután ha kész az adott szegmens, akkor a kezelt területre teszem a még mindig forró, de nem égető köveket és betakarlak, te ez idő alatt mély álomba szenderülsz, de nevezhetjük egy alfa állapotnak is. Testrészenként folytatódik a masszázs, először a talpak kerülnek átmasszírozásra, majd a lábak, utána jönnek a karok, majd végül a hát, ezután fordulunk.

Mindig a szív legtávolabbi pontjától indulunk, tehát ismét a lábakkal kezdek, has, ezután mellkas, majd a karok, és végül egy energizáló, professzionális arcmasszázs. A forró kövek hatására az izomzat teljesen ellazul és az elme is. Az ébredést követően kipihentnek, stresszmentesnek fogjuk érezni magunkat.

Lávaköves masszázs a Villányi útonSokáig magam sem hittem ebben a kezelésben, addig amíg ki nem próbáltam. Egyszerűen fantasztikus. Hozzá teszem, akkor tud megfelelően hatni a lávaköves masszázs, ha nincs a masszázsszobában hideg, nem fázik a vendég és valóban, tényleg tud pihenni, relaxálni. Ha beszélgetni szeretnénk, akkor ne ezt a masszázstípust válasszuk.

Fokozható a forróköves masszázs intenzitása, ha közvetlenül előtte elmegyünk tusolni és tudunk egyet bőrradírozni, ami természetesen az én szalonomban elérhető minden vendégem számára. Így az elszarusodott hámréteget eltávolítjuk a lávakövek előtt, még mélyebbre hat és nem csak izomregeneráló, de bőrtápláló is lesz az élmény. A bőrünk ősszel sokkal érzékenyebb lehet, kiszáradhat. A lávaköves masszázzsal szuperül vissza lehet hidratálni a bőrt főleg, ha meleg, 100%-osan tiszta növényi olajokkal dolgozunk.

Ez a masszázs maga az újjászületés, a megtisztulás, a stresszoldás. Sokkal intenzívebbé és mélyebbé tehetünk vele egy „sima masszázst”, hiszen a meleg lávakövek hatására sokkal jobban beindul a keringés, a méregtelenítés, miközben alszunk egy nagyot, a testünk gyógyul.

Kinek ajánlom: Minden egészséges embernek, legfőképp ülőmunkát végzőknek vagy aki nem sportol rendszeresen. Aki stresszes, idegileg kimerült, feszült, aki szereti a meleget és szeretne kipróbálni valami igazán különlegeset.

Mikor: Őszi, téli, hideg hónapokban ajánlott, hiszen a kövek 42 fokosak.

Hány perces a kezelés: 90 vagy 120 perces.

Milyen tipusú masszázs: wellnesz masszázs, rehabilitációs masszázs, stresszoldó

Lávaköves masszázs-ujjászületés a testnek és az elmének 3

Miben tud segíteni?

 • Stresszoldó, nyugtató, relaxáló hatása van.
 • Izomlazító hatása van, ezáltal a mélyszövetekre is hat.
 • Feloldja az izomgörcsöket, izommerevséget.
 • A hő hatására javul a keringés, erősödnek az érfalak.
 • Megszünteti vagy enyhíti izomfájdalmakat és az izomlázat.
 • Javítja a nyirokkeringést és gyorsítja a sejtanyagcserét.
 • Segíti a testben az energia áramlását, méregteleníti a testet és az elmét.

 

Kinek, mikor nem ajánlott?

 • Magas vérnyomás
 • Daganatos megbetegedések
 • Közvetlen műtét után
 • Trombózis, vérhígító szedése esetén
 • Fertőző bőrbetegségek, hámhiány
 • Pacemaker
 • Várandósság és menstruáció első 3 napja
 • vissszér és vénás be
 • tegségek esetén
 • láz, hőemelkedés, gyulladásos állapotok (akut fázis)

Ha kedvet kaptál hozzá és szívesen kipróbálnád, akkor jelentkzezz be online, ide kattintva:

https://nikoluxury.hu/idopontfoglalas/

Várlak sok szeretettel.

Új hozzászólás

Your email address will not be published. Required fields are marked *

I accept the Privacy Policy