Az első alkalommal mikor elhatározzuk, hogy felkeresünk egy masszőrt, kutakodunk napokig az interneten, hogy a számunkra legszimpatikusabb terapeutához tudjunk időpontot egyeztetni. A keresési fázisban azonban fontos kihangsúlyozni, hogy mindig képzett szakembert válasszunk, mert a jól megválasztott masszőr aranyat ér, ha viszont rossz kezekbe kerülünk, akkor lehet, hogy egy életre elveszi a kedvünket. Azonban a képzett masszőrök általában drágabbak, de egyből tudni fogják a megoldást a problémáidra. Az olcsó kisérletezgetéssel azonban vigyázz, lehet az egészségedbe fog kerülni. Mérlegelj és dönts helyesen. Hatalmas a piac, sokan szeretnek masszírozgatni, de csak kevesen tudják, hogy mit miért is csinálnak az emberi testen, (hatásmechanizmus) de lapozzunk egyet és vizsgáljuk meg közelebbről, hogy milyen is az első alkalom a Niko Luxury masszázsszalonban.

Az első alkalommal amikor megérkezünk újdonsült masszőrünkhöz, mindnyájan zavarban vagyunk, és amikor a ruháinktól meg kell válnunk egyszerűen úgy érezzük végig a testünket figyelik, láthatóvá válik az összes testi hibánk, meg kell felelnünk, eszünkbe jut hogy, „tök ciki a narancsbőröm”,”jajj de gáz, miért vagyok így elhízva” stb.

Nagylevegő…….Kifúj.

„Mindig válasszunk olyan szakembert akivel szimpatizálunk, hiszen gondoljunk csak bele, aki nem rokonszenves az előtt levetkőzni hatalmas kényszer.”

Az első alkalom,amikor elmész masszázsra.

Mindig válasszunk olyan szakembert, akivel szimpatizálunk.

Megnyugtatlak ezt csak te gondolod így, a valóság egyáltalán nem ilyen félelmetes, de lássuk mi is történik:

Összeszedtem a legfontosabb tudnivalókat, hogy magabiztosan érkezhess a masszázsra már az első alkalommal is.

• Kérlek szépen, érkezz pontosan a masszázsidőpontodra.

• Az első alkalom mindig egy állapotfelmérés / konzultáció amelyen a kórismeretek, tünetek, előzmények, megismerése a cél és az , hogy kiválasszuk együtt, hogy milyen kezelésre is van szükséged. Ezért egy rövid, de annál alaposabb beszélgetéssel kezdünk. Ha hosszú a kórelőzmény vagy összetett problémával fordulnál hozzám, akkor célszerű a 90perces csomagot választani, hogy legyen idő a masszázsra is . Ha vannak orvosi leleteid, eredményeid, akkor kérlek szépen azt is hozd magaddal.

• Miután megbeszéltük, hogy milyen masszázsra van szükséged, félhomályba rendezem a szobát.

• Szalonomban tusolásra is van lehetőséged, amelyhez minden kelléket biztosítok számodra. Tusolási szándékodat kérlek szépen előre jelezd. Ha 5 percnél tovább tusolsz, az a masszázs idődből fog letelni.

• A masszázs, olajokkal illetve krémmel is kérhetőek. Ha rám bízod a választást a krémet javallom, hiszen hipoallergének és 100%-ban felszívódnak ezáltal hidratálva a bőrödet. Illatos illetve illatsemleges, és speciális krémek is rendelkezésünkre állnak. Az olajok 100%-os tisztaságú növényi olajok, olyan luxusolajokat használok amelyeket mások nem. ( fehér lótusz olaj, szantálfa olaj, bergamott olaj, jojoba olaj, argán olaj..stb)

• A masszázs alsónadrágban történik, illetve hölgyeknél fehérneműben történik. Természetesen van lehetőséged kérni egyszer használatos alsónadrágot (fecske) vagy hölgyeknél papírtangát is. Nem kötelező!

• A vetkőzés idejére magadra hagylak, hogy a saját ritmusodban tudj előkészülni. Az órát és az ékszereket le kell venni a kezelés idejére, hogy nehogy megsérüljenek vagy fájdalmat okozzanak masszírozás közben.

• Egy közepes méretű törölközővel leszel letakarva, plusz takaróval betakarlak hogy ne hűljön ki a tested a kezelés idején, de fűtött a masszázságyam, így fázni biztosan nem fogsz. Ha mégis úgy érzed, hogy nem komfortos a klíma, akkor kérlek szépen bátran jelezd nekem.

• Mindig mondom halkan, lassan az utasításokat, ha mozgatnom kell 1-1 testrészt, de te ne törődj semmivel, neked csak pihenned kell.

• Ha fájdalmat érzel a kezelés során vagy egyéb kellemetlenséget, akkor kérlek szépen, azt azonnal jelezd nekem.

• Fizikoterápiával is foglalkozunk, ilyen jellegű kezeléseket is alkalmzunk a 2. alkalomtól kérhető, hiszen felgyorsíthatóak vele a gyógyulási folyamatok. Beleépítjük a masszázskezelések elejébe vagy végébe. Ezek a kiegészítő terápiák fájdallomentesek vagy kimondottan kellemes érzést biztosítanak. A helyszínen minden információt a rendelkezésedre bocsájtok. A kezelés ára már tartalmazza ezen kezelések árait. Leírásukat megtalálod a kiegészítő kezelések vagy a blog bejegyzések között.

• Ha bármi kérdésed van az állapotodat illetően vagy nem érted, mi miért történik az izomzatodban, nem tudod, hogy hogyan jutott ebbe a negatív állapotba a tested, akkor bátran kérdezz, nagyon szívesen válaszolok minden felmerülő anatómiai kérdésedre.

• A masszázs végeztével megkérdezem, hogy-hogy érezted magad és kapsz egy kis házi feladatot, ami az lesz, hogy figyeld az állapotodat 1-2 napig. Ez azért fontos, mert ha úgy döntenél, hogy rám bízod a gyógyulásodat, akkor ezekből a megfigyelt információkból tovább tudjuk épteni a kezelési tervedet.

• A masszázs után kapsz egy pohár frissítőt és a nap hátralevő részében sok folyadékot kell fogyasztani. A masszázzsal kivezetjük a szervezetből a nyirokkeringés segítségével a vizet, és ezt feltétlenül vissza kell pótolni. Ha rosszullét, fejfájás, hányinger jelentkezne masszázs után, az adehidratáció miatt van. Tessék inni egy nagy pohár vizet.

• A masszázs után is lehetőséged van tusolásra vagy ha azt azért túlzásnak érzed, akkor rendelkezésedre  állnak orvosi higiiéniás törlőkendők, és kesztyűk amikkel könnyedén tisztára tudod magad törölni.

• Ha pedig elégedett voltál, akkor várlak vissza nagyon sok szeretettel legközelebb is.

*Ami még lényeges gondolat lehet:

A szalonunkban elérhető professzionális masszázsok nem tartalmaznak szexuális elemeket!

Kérlek, ne hozd kellemetlen helyzetbe magadat!

Új hozzászólás

Your email address will not be published. Required fields are marked *

I accept the Privacy Policy