Csinos masszőrNŐ, áldás vagy átok?

?Azt mondják hogy a csinos, harsány, dekoratív embereknek sokkal több lehetőségük van az élet minden területén, hiszen szépséggel bámit el lehet érni, bármit!

Sokkal nyitottabb a csinos emberek felé a társadalom, úgy vélik hamarabb alakítanak ki bizalmat, jobban megragadja a figyelmet egy dekoratív megjelenésű személyiség, mint egy kevésbé csinos. Nem akarok előre spolierezni, de ez köszönő viszonyban sincs  a valósággal, feltéve ha az ember egy szorgalmas vállalkozó.

Féltékenység masszőrNő sztereotípia

„Neked olyan könnyű hiszen, szépnek születtél! Bárkit megkaphatsz! Arany életed van! „

De vajon ez a berögzült régi sztereotípia tényleg minden szakmában megállja a helyét?

Hát nem!

Egy erős ellenpélda a gyógymasszázs-sportmasszázs világából:
Stresszoldó business masszőrként alapvetően férfi vendégköröm van (-volt), így rendszeresen találkozok olyan élethelyzetekkel, hogy a vendégek  házasságaiban, párkapcsolataiban lévő bizalmatlanság, a nem megfelelő kommunikáció, az önértékelési problémákból fakadó féltékenység a feleségek, barátnők részéről sajnos igencsak negatív hatással van a masszőr szakmára!

Nagyon nem lehet mit tenni, egy ilyen szituációban, csak ügyesen érvelni  a kommunikáció erejével a social media és mindenféle egyéb felületeken és bizakodni, hogy nem veszítünk nagyon ügyfélkört az évek alatt.

Viszont a valóság az, hogy:

A féltékeny feleség, barátnő teljesen kiborul amikor is kiderül, hogy a kedvesének egy jó megjelenésű, durva leszek, de szép és igényes masszőre van. Ezután többé nem látom a vendéget, egyszerűen nem jöhet többé. Megtiltja egy felnőtt ember egy másik felnőttnek, hogy mit tehte és mit nem. Ez nagyon durva! Kapok egy hívást vagy egy smst, hogy el van tiltva a szalonomtól.

De vajon miért nem?

Ez egy jó és jogos kérdés. A kedves másik fél, azt gondolja, hogy mindenki csak és kizárólag az ő férjét- párját akarja megkaparintani és persze arról se feledkezzünk meg, hogy a masszőr szakma kishazánkban még mindig nem egy elismer egészségfejlesztő hivatás, miközben tudatosságra próbáljuk nevelni a lakosságot és megszabadítunk mindenkit a mozgásszervi panaszoktól, mint például.: Nyakfájás, hátfájás, derékfájás, lumbágó, ischiász, piriformis, migrén, reflux stb…

Vajon a kórházi dolgozóktól, ápolóktól, orvosoktól is el vannak tiltva ezek a férfiak? Nem hinném..

Egyszerűbb összekötni ezt a szépséges egészségügyi szakmát a prostitúcióval, a szexualitással és a happy finishel, a saját önértékelési és testkép zavarokkal, de erről majd később írnék egy önálló posztban.

☝️Nyilván szakmai és üzleti szempontból sem túl előnyös ez a negatív sztereotípia! Sőt!

❓Nem igazán tudom, hogy kommunikáción kívül mit lehetne még kezdeni ezzel a kellemetlen helyzettel, de így 8-10 év távlatában hihetetlen számomra, hogy még mindig itt tartunk 2021-ben. De a titkolózás nem vezet soha jóra!

❗”Soha többet nem mehetsz hozzá!” Ha mégegyszer elmész ahhoz a masszőrhöz, elhagylak!”
(És el is hagyta. Megtörtént eset.?)

☝️Kedves hölgyek, semmit túlzás nélkül állíthatom, hogy nem arra kell féltékenykedni akiről tudjuk, hogy egy egészségmegőrző
szolgáltatást nyújt, leinformálható, el lehet menni hozzá és meg lehet ismerni bármikor, aki segít megszabadulni a mindennapos stressztől és az évek óta tartó izomfájdalmaktól, hanem akiről nem tudunk!?

☝️Másrészt nagyon szomorú ténynek találom, hogy szakembereket beskatulyáznak nő társaim azért, mert kedvesek vagyunk mindenkivel és adunk a megjelenésre szolgáltatóként! Ez nem bosszú, és nem cicázás, mi ebből élünk.  Mintha nem is lenne választásunk, hogy rossz emberek vagyunk e vagy sem. Eldöntik helyettünk a feleségek, barátnők. Ez nem igazán fair így, csak mondom.?

Rengeteg női vendégem van hiszen a kismama masszázs egy csodálatos kezelés, ami nagyon sokat ad nekem is, nem csak a hozzám forduló anyukának és a növekvő pocaklakónak, de persze mondhatnám példának a cellulit masszázst vagy a nyirokmasszázs is. Arra is női vendégek  járnak.

Kérlek ne ítélkezzetek! Mi is a régi rossz beidegződések áldozatai vagyunk, miközben csak segíteni próbálunk ebben a férfiak uralta a túlhajszolt világban! Gyere el egy masszázsra és ismerj meg! Ha nyitott vagy egy kedves, barátságos szolgáltatóra.

Holnap folyt. köv.

#egymasszőrsztereotípia #mindenmasszőraférjedetakarja

Új hozzászólás

Your email address will not be published. Required fields are marked *

I accept the Privacy Policy