A budaörsi hírek margójára

Nem gondolom, hogy üzleti célú oldalakon helye van a politizálásnak, így ez az írás sem erről szól. Nem tudok elmenni a mellett azonban, hogy a hazai sajtóban a budaörsi ügy részeként hírbe, illetve rosszhírbe hozták a masszőrtársadalmat.

Évek óta küzdök azzal a hazánkban kialakult tévképzettel, hogy a masszázsnak részei bizonyos „extraszolgáltatások”. Nem szeretném részletezni, hogy már önmagukban mennyire méltatlanok és tiszteletnek az ilyen típusú megkeresések, feltételezések, de az biztos, hogy rendesen megviselik az embert. E mellett ez a tévképzet sokak gyógyulását is hátráltatja, hiszen ki akarná elengedni a párját masszőrhöz, ha ott tulajdonképpen elég nagy kockázata van annak, hogy „más” történik. Szeretném hangsúlyozni, hogy egy valódi masszőrnél ennek a valószínűsége zéró!

Ahogy a fogorvos fogorvos vagy a pénztáros pénztáros, úgy a masszőr is csak masszőr. Nem több, és nem is kevesebb. Aki meg szexuális jellegű szolgáltatást nyújt, az egy teljesen más tevékenységet végez, mellékes hogy mi mással próbálja összemosni, eufemizálni.

Jó lenne, ha masszázsterápia és a masszőrtársadalom mindenkorra megszabadulna ettől a méltatlan tévképzettől! Én mindig elborzadok, amikor ilyen kontextusban hivatkozzák a szakmámat.

#amasszőrisember #nikoluxury #hivatástudat

A budaörsi hírek margójára - vélemény cikk 1

 

Új hozzászólás

Your email address will not be published. Required fields are marked *

I accept the Privacy Policy