Ki is az a Niko Luxury, vagy mi is az a Niko Luxury?

Szijártó Nikolett vagyok, 8 éve már, hogy elköteleződtem egy szakma iránt, masszőr vagyok. A Niko Luxury szalon az álmom, az én brandem, amit szorgosan építgetek már 3 hosszú éve szorgalmasan.

❓Mit is jelent ez pontosan? Megpróbálok egy olyan értéket bevinni a „masszázspiacra” ami minden emberben benne lakozik, mégis kevesen alkalmazzák. Ez nem más, mint a kedvesség, figyelem, szaktudás. Tudom közhelyesen hangzik, mégsem alkalmazzák a mindennapokban. Ennek kiváló eszköze pl.: az állapotfelmérés, amiből rálátást kapunk a páciens pszichés és fizikai állapotára. A szimpátia is ekkor alakul ki. Hiszen nem mindegy kit engedünk be az intimszféránkba. Megbeszéljük mire van szüksége az izomzatnak és persze az elmének. Megoldási tervet készítünk.
❌A szalagmunka véleményem szerint nem méltó ehhez a tevékenységhez!

?Egyik nagyrabecsült oktatóm mesélte egyszer, hogy megkérdezte tőle egy vendége, hogy miért 10 000Ft a kezelés.
Erre ő határozottan rávágta, a kezelés nem 10 000Ft! A kezelés 110Ft, a többi pedig az, hogy tudom mi a baj(od)!
?Nos igen, mint ahogy én sem műtök meg senkit a dohányzóasztalon, de nem is gipszkartonozok, hiszen nem ez a szakterületem.

❔Mi határozza meg, hogy az olcsót vagy a drágát választod?
⭕ A probléma nagysága.
Ha nagy a baj, gyors megoldást akarunk és nem számít mibe kerül. Ha csak fájdogál akkor probálunk alkudozni, számonkérni.
?Ez nem méltó hozzád! Sem hozzám! Mint ahogy minden szakmában, itt is folyamatosan tanulnunk kell és haladnunk előre hiszen ahogy rohan a világ előre egyre korábban jelentkeznek fájdalom tünetek és az amortizáció.

Így hát az értékem, a tudásom amit megosztok veled és alkalmazok rajtad. Mindezt egy kedves, lojális személyben kapod.
Az igényességem is hozzátartozik és az enteriőr a teljességhez, de ez annyira alap nálam, hogy nem érzem, hogy ki kéne emelnem.

Nekem a brand azt jelenti, hogy megbízható a termék, 100% minőséget képviselek és vállalom a felelősséget azután is miután kilép a vendég a kezelőszobából.

♥️Mikor felismernek az utcán, mikor ajánlásból érkeznek, mikor 6 év elteltével is hozzám jön vissza a páciens.
Számomra ez a Niko Luxury.

Niko Luxury masszázs

Új hozzászólás

Your email address will not be published. Required fields are marked *

I accept the Privacy Policy