Vigyázzunk egymásra, az új szalon egészségprotokoll Niko Luxury - Muscle & Skin Revital
A szalon újranyitáshoz szükséges vendég protokoll.

Vigyázzunk egymásra, az új szalon egészségprotokoll

Kedves Vendégeim!

Nagy örömömre szolgál bejelenteni, hogy Május 25-től, ugyan csökkentett óraszámban, de ismét megnyitja kapuit a Niko Luxury szalon.

Addig is előjegyzést felveszek, a helyek száma ugyanis még limitált!
️Telefonon, sms-ben, messengeren tudtok bejelentkezni:

06 70 426 4990

A foglalórendszer Június 2-tól lesz aktív!
——————————————————————————————————————————————–

Eddig is a legfontosabb számomra a ti kényelmetek és biztonságotok volt, ugyanakkor a karantén időszaka engem is megerősített néhány dologban. A közös érdek azt diktálja, hogy legyen némi változtatás a jövőben a szalon sikeres működése érdekében, ami végleges is marad!

Higyjétek el, így sokkal könnyebb lesz minden,  és a minimumra csökkenthetjük a megbetegedések terjedését, védve ezzel saját magunkat, egymást és a családunkat is.

 • A nyitást követően, kezdetben 1 óra szünet lesz két vendég között, amire azért van szükség, hogy maximálisan ki tudjam fertőtleníteni a helyiséget, lecserélhessem a textíliákat, kiszellőztessek 2 vendég között és mindent le tudjak tisztítani a wc-től kezdve a zuhanyzón át, a kilincsekig. Később ez 30 percre fog állandósulni.

 

 • Csak egészséges vendégeket tudok fogadni, ha már a felső légúti megbetegedés legapróbb tüneteit is érzékeled magadon, vagy hányás-gyomorrontás kínoz, kérlek ne látogasd a szalont amíg 100%-osan nem vagy egészséges! (Ha köhögsz, akkor nem vagy egészséges!)

 

 • Az érkezés! Kérlek szépen ezután is érkezz pontosan az időpontodra, ne gyere 15-30 percel korábban, mert tudod, nincs váróm, ne zavarjuk az előtted lévő vendég nyugalmát csengetéssel, cserébe te is meg kapod ugyanezt a nyugalmat és elkerülhetjük a fölösleges tolongást az ajtóban!

 

 • Továbbá, az új rendszer keretein belül bevezetem (eddig is ez volt a cél), hogy a vendégek ne találkozzanak egymással! Ez nagyon fontos! Ez azt jelenti, hogy a kezelésed után nem tudsz itt maradni hosszasan beszélgetni, kérlek szépen ezt tartsd tiszteletben! Ne akkorj indulj el, amikor megérkezett a következő vendég! Senkinek nem kellemes egy szűk előtérben kerülegetni egymást, hiszen tudod milyen kicsike a hely.

 

 • Igyekszem olyan bejárást biztosítani, hogy neked semmit ne kelljen megéritened a szalonban, ezzel is biztosítva az egészségedet.

 

 • A kihelyezett kézfertőtlenítő használata mostantól minden belépéskor kötelező, ez a szokás maradni is fog!

 

 • Az elkövetkező időszakban csak akkor tudlak fogadni, ha maszkban érkezel! Használata kötelező lesz, csak a kezelés kezdetekor lehet levenni.

 

 • Az állapotfelmérést muszáj elvégezni az első alkalommal, ami a masszázsidőbe beleszámít! Hiszen anélkül nem tudom felmérni a problémád nagyságát. Ezért ha sok a kórelőzmenyed, a panaszod, a tüneted vagy tanácsadást szeretnél akkor javaslom, hogy minimum 90 vagy 120 perces masszázst válassz.

 

 • Ha késve érkezel, sajnos nem tudok számodra több időt biztosítani tusoláshoz, vagy a teljes testmasszázshoz! Akkor a megmaradt időből, (csak) egy 30 perces hátmasszázst tudok kivitelezni.

 

 • Továbbá, ezentúl az őszi-téli influenza időszakban kötelező lesz maszkban érkezni!!Én is maszkban leszek.(Indoklás lentebb)

 

 • Ha betegnek érzed magad, orrfolyás, fejfájás, hasmenés, hőemelkedés, KÖHÖGÉS, akkor kérlek ne látogasd a szalont!

 

 • Ha beteg otthon az egész család, egyedül te maradtál talpon, akkor kérlek szépen NE gyere el masszíroztatni!

 

 • Ha gennyes, bakteriális, vírusos fertőző bőrbetegséged van, vagy ne talán antibiotikumot szedsz, akkor nem tudsz masszíroztatni! (Ez vonatkozik az árpára, és a kötőhártyagyulladásra is. )

 

 • Anyajegy, szemölcs, kétes kinézetű növedékek eltávolító műtéte után, 4 hétig nem tudlak fogadni.

 

 • Közvetlen sebészeti műtét után, pl.: szalag, térd, gerinc, boka, szépészeti műtétek stb…minimum 4 hétig nem tudlak fogadni!

 

 • Kemoterápia, sugárkezelés alatt-után is, tilos járni masszázsra!

 

 • Lombik program alatt nem szabad masszíroztatni!

 

 • Szülés után minimum 1,5 hónap után tudsz jönni masszíroztatni.

 

 • Ha rendelkezel orvosi papírokkal az állapotodat illetően, akkor kérlek, minden papírt hozz magaddal legalább az első alkalommal.

 

 • Jelenleg csak készpénzzel tudsz fizetni, de heteken belül szép kártyára is lesz lehetőség, később kártyás fizetésre is.

🙏Én a karantén időszakát arra fordítottam, hogy 100%-ban életmódot váltottam. A heti 3 edzést felemeltem 6-ra, egy dietetikus segítségével pedig megreformáltuk az étkezési szokásaimat.

❕Miért volt erre szükség?

Hogy erősebb legyek, hogy jobban bírjam a fizikai munkát és hogy ellenállóbb legyen az immunrendszerem. Ugyanis az utóbbi években rekord szinten voltam beteg, egy-egy betegség gyógyulási ideje 4-5 hétig is eltartott!!

Nem, nem nekem van a leggyengébb immunrendszerem a bolygón, csupán arról van szó, hogy sokan betegeskedve jártok masszázsra. Beköhögöd a szalont, náthásan trüszkölsz, otthon megy a hasa a családnak, és te eljössz…én pedig beteg leszek, hetekre, majd nem érted, miért vagyok már megint beteg.

Kérlek titeket, hozzatok felelősségteljes döntést amikor időpontot foglaltok és csak makkegészséges állapotban gyertek hozzám! Ne a helyszínen kelljen haza küldenem valakit, annyira kellemetlen.
Vigyázzunk jobban egymásra ezentúl.
Én mindent megteszek értetek, kérlek ti is vigyázzatok rám!❤

Új hozzászólás

Your email address will not be published. Required fields are marked *