Társadalmi szerepvállalás, mert segíteni jó

Masszőr és filantróp

Mióta vállalkozó lettem felerősödött bennem egy érzés, hogy milyen jó lenne másoknak segíteni. Hiszen rengeteg ember megfordult nálam az évek során. Éveken át próbáltam besegíteni mindenféle kampányokba, egyesületeknek, alapítványoknak, de az a rész mikor a köszönöm, a mosoly vagy a hála következett, ez sajnos rend szerint elmaradt.

Addig szuper jó volt minden, amíg összeszedtem a világ összes csokiját vagy ajándékát, de soha nem lehettem ott az átadásnál, soha nem lehettem részese a végeredménynek, ami idővel kedvemet szegte. De nem akartam feladni, eszembe sem jutott. Így jött az ötlet, hogy idén (2019) először megcsinálom az első önálló gyűjtésemet.

Bízom benne, hogy te ki e sorokat olvasod csatlakozol és belépsz a filantrópok csoportomba a facebookon. Hátha jobban láthatóvá tudom tenni az elképzeléseimet, terveimet melyek mások megsegítésére épül.

társadalmi szerepvállalás filantróp

 • Egy leukémiás 2 éves kislánynak gyűjtések szervezése, lebonyolítása, facebook oldal és grafikai anyagok menedzselése, kampányolása.

  2019. november

 • Karácsonyi gyűjtés az ORFI Gyermek Reumatológiai Osztályának illetve a Pető Óvoda kis ovisainak

  Az ORFI Gyermek Reumatológiai Osztályának illetve a Pető Óvoda kis ovisainak gyűjtöttünk édességet és ajándékokat minden mennyiségben, amiből végül mikuláscsomagok és egyéb ajándékcsomagok lettek. Sikerült meglepnünk őket. ( játék konyha, rajztábla , készségfejlesztő eszközök, kifestők, színes ceruzák, matricák, zsírkréták, plüssök)

  Végül úgy alakult, hogy még 2 intézetet, a Tűzoltó Utcai Gyermekklinikának is sikerült 180 csomagot és 2 zsák ajndékot adni, illetve a Szent László Kórház Haematológiai osztályát is felkaroltuk. Így összesen 4 gyermekgyógyító intézetet sikerült idén mikulás-karácsony közeledtével meglepnünk.

  Ez egy új mozgalom, jövőre bízom benne ,hogy még többen fognak csatlakozni hozzá.

  2019. október

 • Húsvéti gyűjtés

  Húsvétra édességet, csokikat, gyűjtöttem egy halmozottan hátrányos helyzetű gyermekotthonnak és egy óvodának a Re-Formálók Egyesület részére. Rengeteg édesség gyűlt össze! Hatalmas boldogság volt a gyerekeknek! Tudom, nehéz elképzelni milyen érzés mikor nincs étel az asztalon, mikor nincs csoki, nincs édesség, nincs desszert és az egész gyermekkor a lemondásokról és sóvárgásról szól, de tehetünk ellene! 5 óriás doboz jött össze.

  2019. április 16.

 • Üdvhadsereg Szépségnapja

  Önkénteskedtem masszőrként, fantasztikus élmény volt, a cél a visszailleszkedés segítése volt, plusz akik nem tehetik meg hogy eljárjanak szépítő kezelésekre azoknak is megadathasson 1-1 luxus kezelés egy kis #metime nap volt. Rég éreztem ekkora szeretetet és hálát embertársaimtól. Adni jó.

  2019. 03. 30.

 • Illatos úti Eb telephez látogatás.

  Előre gondolkodtunk, hiszen ősszel szüksége lesz a telepnek mindenféle textíliákra ezért a szalonban lecseréltem a teljes textil készletet, takarókat, törölközőket majd ipari mennyiségben tápszert is vittünk.

  2018. Június 17.

 • Re-Formálók egyesület Enni – Adok ételdobozok megismerése. ?

  Megcsinálták amiről mindig is álmodtam, Enni – Adok ételdobozokat helyeztek ki, Magyarország szerte. Azóta rendszeresen főzök a 12. kerületi ételdobozokba vagy rendelést adok le valamelyik nagy élelmiszer boltnak, amit kiszállítanak és a 22.kerületi központi részlegük kap meg minden szerdán. Ebből főznek a rászorulóknak.

  2018

 • A Baptista Szeretetszolgálatnak gyűjtöttem - „Cipősdoboz” program

  Mindenféle ajándékok,édességek, zokni, sapka, írószerek, játékokat gyűjtöttem olyan hánytatott sorsú gyerekeknek akikhez nem jut el a Jézuska. Akkor összesen 17 doboz jött össze, hatalmas boldogság volt. 🙂 Imádtam minden percét! Bízom benne, hogy együtt ha összefogunk, akkor sok kisgyereknek tudunk még segíteni a jövőben!

  2016. december

Ha kedvet kapnál, kérlek segíts nekem, hogy örömet tudjunk okozni gyermekeknek.

A világ tele van fájdalommal, erőszakkal, negatív impulzusokkal és persze közömbösséggel!

Egyre kevesebb a jóság, az önzetlenség, de ez csak rajtunk múlik!

Adakozz te is és légy részese az emberi jóság körforgásának!