Rendkívüli munkarend és tájékoztató a Niko Luxury szalonban

Rendkívüli munkarend és koronavírussal kapcsolatos tájékoztató a Niko Luxury szalonban!

Rendkívüli munkarend és koronavírussal kapcsolatos tájékoztató a Niko Luxury szalonban!

 

Fontos tudnivalók a mostani higiéniáról és nyitvatartásról.

Számomra a vendégeim megóvása, egészsége a legfontosabb!

Kedves vendégeim!

Szeretnélek tájékoztatni benneteket, hogy szalonomban jelenleg a kezelések fennakadások nélkül zajlanak, de ez az általános helyzet változásával, illetve a vonatkozó kormányzati intézkedésekkel bármikor változhat.

Ebben a sajnálatos és rendkívüli helyzetben a legtöbb felelős vállalkozáshoz hasonlóan a Niko Luxury-ban is óvintézkedéseket vezettem be a vendégek, és egymás egészségének megőrzése érdekében.

Fontos, hogy a jelenlegi időszakban kizárólag törzsvendégeket, illetve korábban már a szalonban járt vendégeket van módom fogadni!

Törzsvendégeim eddig is tapasztalhatták, hogy a normál működés során is 8 éve mindennap fokozottan ügyelek a higiéniára és a tisztaságára, így természetesen minden vendég után fertőtlenítem a kezelőágyat, az arcpárnát, a hengerpárnát és az asztali eszközöket.

A következő időszakban szintén vendégenként fertőtlenítem a kaputelefont, a kilincseket, a kapcsolókat és a mosdót, valamint hosszabban fogok szellőztetni is. A szalonba érkezést követően a korábban is elvárt kézmosáson túl kötelező lesz a kézfertőtlenítés, amihez a szükséges antiszeptikus szerek, papírkéztörlő és szenzoros kuka rendelkezésre állnak.

A fentiek a normál ügymenethez képest hosszabb felkészülési időt igényelnek, ezért a következő időszakban kisebb csúszásokra lehet majd számítani, azonban a pontos érkezési időről igyekszem mindenkit legkésőbb a tervezett kezelési idő előtt 3 órával értesíteni.

A pontos érkezés azért is fontos, hogy a korábbiaknál is jobban elkerülhető legyen a vendégek esetleges találkozása.

Amennyiben valaki nem szeretne készpénzzel fizetni, lehetőség nyílik banki utaláson keresztül is kifizetni a kezelés árát.

A fentieken túlmenően kiemelten fontos a Ti türelmetek és együttműködéseket a következő időszakban, ezért kérem, hogy:
– Ne gyere el betegen! Ha fejfájás, orrfolyás, köhögés, láz, légúti megbetegedés vagy torokgyulladás jeleit tapasztalod magadon (vagy bárkinél a közvetlen munkahelyi vagy otthoni környezetedben), akkor nem tudlak fogadni, és javaslom, hogy maradj otthon.
– Ha nem vagy biztos az egészségügyi állapotodat illetően, kérlek, maradj otthon vagy előzetesen érdeklődj telefonon, hogy tudlak-e fogadni.
– Ha külföldről érkeztél haza az utóbbi két hétben, akkor kérlek, ne jelentkezz be masszázsra, mert nem tudlak fogadni.
– Kérlek, hogy az egyeztetett időben érkezz a kezelésre, hogy ne kelljen fölöslegesen várakoznod a váróban.

Természetesen a jelenlegi időszakban a hirtelen észlelt betegségből eredő lemondás nem kerül kiszámlázásra!

Nagyon fontos, hogy ezek az apró változtatások mindnyájunk érdekében születtek, ehhez szíves türelmeteket és megértéseteket kérem!

Köszönöm, Niko

Új hozzászólás

Your email address will not be published. Required fields are marked *