egyoldal | Niko Luxury - Muscle & Skin Revital

Szakmailag nagyon ott van, ismeri az emberi testet akár egy orvos. A masszázs variációi tükrözik a valóságot, érezhető különbséggel lágyabb és erősebb kezelés között. Niki ugyanakkor nagyszerű társaság, minden témáról lehet vele beszélgetni! 🙂 Nagyon jól éreztem magam nála, szívesen visszamennék!
Egy ideje már járok Nikihez, és azt kell mondjam, hogy minden egyes alkalom után úgy jövök el, mintha kicserélték volna a testem! Ráadásul amellett, hogy profin masszíroz, még kedves és figyelmes is! A szalon is hangulatos, már belépni is jó érzés. Annak, aki szeretne egy fantasztikus masszázst, kellemes körülmények és társaság között, csak ajánlani tudom!
Csak MAXimális csillag mennyiséget tudok adni,nincs kérdés,…. Niko fél szavakból tudja mindenre a gyógyírt, orvoshoz sem járok. A stilus,kedvesség, igényes szalon és maximális tudás,mind egy helyen. Gratulálok! Hamarosan befurakodom a naptáradba😉
Nikit csak ajánlani tudom mindenkinek. Személyében egy profi masszőrt ismertem meg. Ha elmész hozzá garantáltan magad mögött hagyod a napi fáradalmakat és úgy jössz el, mintha újjászülettél volna!
Letisztult elegancia, szeretetteljes kiszolgálás, pihentető pillanatok. Minden egy helyen a Niko Luxury Szalonban 🙂 Csodálatos, pont erre van szükségem egy hosszú nap után.
egyoldal 1
egyoldal 2
egyoldal 3
egyoldal 4
egyoldal 5

Ez egy teszt szöveg. Megjelenik?

IGEN! Megjelenik!

citromos limonádé

Foglalj időpontot mielőbb egy fájdalomcsillapító, nyugtató masszázsra!

Telefon: +36 70 426 4990

IdőpontfoglalásIdőpontfoglalás