Köszöntelek az oldalamon. Szijártó Nikolett gyógymasszőr és kozmetikus vagyok, több, mint 10 éve foglalkozom professzionális masszázsterápiával, kezeléseim az anatómiára, a test működésére és alapvető reflexire épülnek.

Ez alatt az időszak alatt több 1000 vendéget kezeltem, akik között egyaránt megtalálhatók fizikai és irodai munkát végzők, vállalkozók, cégvezetők, színészek, zenészek, élsportolók és olimpikonok. Közös bennük, hogy életvitelük erőltetett testi és szellemi igénybevételt követel meg tőlük (az emberi test szempontjából napi 8 óra monitor előtti görnyedés is erőltetett igénybevételnek minősül!), ezért tudatosan járnak hozzám, hogy testüket és szellemüket frissen tartsák.

Tekintettel arra, hogy kezeléseim a vendég fejlődését célozzák, én is folyamatosan képzem magam és bővítem az eszköztáramat annak érdekében, hogy vendégeim mindig naprakész és hatékony segítséget kaphassanak tőlem. A masszázsterapeutaként szerzett képesítéseim mellett, kozmetikusi képesítésekkel is rendelkezem. Minden tudásomnak nagy hasznát veszem amikor is előjönnek a múlt sérülései vagy az aktuális fájdalmakról beszélgetünk. Minden az alapos állapotfelméréssel kezdődik, ezzel kezdjük meg a közös munkát.

masszőr hivatástudat

Szijártó Nikolett gyógymasszőr

Miért válaszd a Niko Luxury masszázs szalont?

Ha a túlterhelt életviteled mellett nem érzed jól magad a bőrödben, pedig már az egészséges táplálkozást és a rendszeres testmozgást is „kipipáltad”, akkor figyelmedbe ajánlom a nyugati kultúrában is egyre inkább felértékelődő masszázsterápiát.

A masszázs képes ugyanis egyedül arra, hogy a nem megfelelő életvitelből fakadó, hosszú évek alatt kialakuló testi elváltozásokat, letapadásokat, krónikus gyulladásokat érdemben kezelje, hozzásegítve téged ahhoz, hogy a szervezeted megtalálja a szükséges egyensúlyát, amire alapozva már az egyéb életvitelt javító tevékenységek pozitív hatásai is elérhetővé válnak számodra.

Tekintettel arra, hogy minden ember különbözik egymástól, hiszem, hogy kizárólag az egyénre szabott masszázsterápiák lehetnek eredményesek, ezért a kezeléseim állapotfelméréssel indulnak, ami során a közösen határozzuk meg a kezelés fókuszterületeit. Ezt követően a kívánt javulást leginkább szolgáló masszázstechnikák és rehabilitációs eljárások ötvözésével határozom meg azt a terápiát, ami a leghatékonyabb állapotjavulást biztosítja a számodra már az első alkalommal.

Mit kínál neked a Niko Luxury masszázs:

  • Szakmai elhivatottság- 2020 egészséghős-díj civil kategória
  • Egyénre szabott terápia PL.: a legnépszerűbbb a stresszoldó business masszázs
  • Egészség- és életmódfejlesztés érthető, hiteles közösségi kommunikáció
  • Állapotelemzés és tanácsadás
  • Professzionális masszázseszközök és a legmodernebb kezelések
  • Privát szalon! 1 masszőr- 1 vendég
  • A kikapcsolódást, meditatív állapotot segítő nyugodt, modern környezet
  • Kölcsönös tiszteleten alapuló rugalmas együttműködés
  • Utókövetés