🎲Ki is vagy mi is az a Niko Luxury?

Szijártó Nikolett vagyok, 8 éve már, hogy elköteleződtem egy szakma iránt, masszőr vagyok.

❓Mit is jelent ez pontosan? Megpróbálok egy olyan értéket bevinni a “masszázspiacra” ami minden emberben benne lakozik, mégis kevesen alkalmazzák. Ez nem más, mint a kedvesség, figyelem, szaktudás. Tudom közhelyesen hangzik, mégsem alkalmazzák a mindennapokban. Ennek kiváló eszköze pl.: az állapotfelmérés, amiből rálátást kapunk a páciens pszichés és fizikai állapotára. A szimpátia is ekkor alakul ki. Hiszen nem mindegy kit engedünk be az intimszféránkba. Megbeszéljük mire van szüksége az izomzatnak és persze az elmének. Megoldási tervet készítünk.
❌A szalagmunka véleményem szerint nem méltó ehhez a tevékenységhez!

🔱Egyik nagyrabecsült oktatóm mesélte egyszer, hogy megkérdezte tőle egy vendége, hogy miért 10 000Ft a kezelés.
Erre ő határozottan rávágta, a kezelés nem 10 000Ft! A kezelés 110Ft, a többi pedig az, hogy tudom mi a baj(od)!
🤔Nos igen, mint ahogy én sem műtök meg senkit a dohányzóasztalon, de nem is gipszkartonozok, hiszen nem ez a szakterületem.

❔Mi határozza meg, hogy az olcsót vagy a drágát választod?
⭕ A probléma nagysága.
Ha nagy a baj, gyors megoldást akarunk és nem számít mibe kerül. Ha csak fájdogál akkor probálunk alkudozni, számonkérni.
🔙Ez nem méltó hozzád! Sem hozzám! Mint ahogy minden szakmában, itt is folyamatosan tanulnunk kell és haladnunk előre hiszen ahogy rohan a világ előre
egyre korábban jelentkeznek fájdalomtünetek és az amortizáció.

🧘‍♀️Így hát az értékem, a tudásom amit megosztok veled és alkalmazok rajtad. Mindezt egy kedves, lojális személyben kapod.
Az igényesség is hozzátartozik és az enteriőr a teljességhez, de ez annyira alap nálam, hogy nem érzem, hogy ki kéne emelnem.

🏅Nekem a brand azt jelenti, hogy megbízható a termék, 100% minőséget képviselek és vállalom a felelősséget azután is miután kilép a vendég a kezelőszobából.

♥️Mikor felismernek az utcán, mikor ajánlásból érkeznek, mikor 6 év elteltével is hozzám jön vissza a páciens.
Számomra ez a Niko Luxury.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>